Tilitoimistohaku

Paikkakunta tai toimiston nimi

Tilisanomat Find accounting firm

8.10.2013

Ilmianna maan paras kirjanpitäjä

Vuoden kirjanpitäjä -kilpailu etsii vuosittain maan parasta kirjanpitäjää. Vuoden kirjanpitäjä 2014 haku on alkanut.

Kirjanpitäjän arki on haastavaa ja monipuolista asiakaspalvelua, eikä mielikuvat työstä aina vastaa todellisuutta.

Vuoden 2013 kilpailun voittaja Heidi Lindberg korostaa, että kirjanpitäjän työ on tänä päivänä kaikkea muuta kuin kuivaa paperityötä. Työssä korostuvat laajojen tietomäärien tuntemus, yksityiskohtien hallinta ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Sähköiset järjestelmät ovat yleistyneet, mikä antaa oman lisävärinsä päivittäiseen tekemiseen.

– Kirjanpito on nykyään sosiaalista asiakaspalvelua, jonka vaihtelevuus virkistää. Toivon, että juuri työn monipuolisuus kiinnostaisi jatkossa entistä enemmän nuoria ihmisiä, sanoo Vuoden kirjanpitäjä 2013 Heidi Lindberg.

Kehut kiertämään

Ilman osaavaa kirjanpitäjää yritykset eivät tulisi toimeen. Kilpailun avulla yrittäjä voi antaa tunnustusta omalle kullanarvoiselle kirjanpitäjälleen tai tilintarkastaja voi nostaa esiin parhaat onnistujat. Myös kollegaa voi suositella ehdokkaaksi.

Kilpailun paras puoli on, että kehumiset välitetään kaikille ehdokkaille henkilökohtaisesti. Viime vuonna yli 90 kirjanpitäjää sai ylistävää palautetta kilpailun kautta. Tänä vuonna toivomme, että kehuja tulee vielä enemmän.

Haku on auki – ehdota omaa suosikkiasi

Tutustu kilpailun verkkosivuihin ja ehdota omaa suosikkiasi. Vuoden parasta kirjanpitäjää voi ehdottaa 5.12.2013 asti osoitteessa www.vuodenkirjanpitaja.fi.

Kaikkien ehdokkaiden nimet julkaistaan kilpailun verkkosivulla. Voittaja palkitaan Finlandia-talossa Taloushallintoliiton Tili- ja veropäivillä 21.1.2014.

Vuoden kirjanpitäjä -kilpailua järjestää Suomen Taloushallintoliitto yhteistyössä KPMG:n ja PwC:n kanssa.

Lehdistötiedote 8.10.2013 »